Makine Mühendisliği

Laboratuvar I Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine!

09/10/2023 15:41:52 - 09/10/2023 15:41:52 - 303 Okunma
  • Laboratuvar uygulamaları ve gruplar listede belirtildiği gibidir. Gruplar belirtilen saatte Laboratuvarda hazır bulunacaklardır. Herkes kendi grubuyla derse katılacaktır.
  • Laboratuvar çalışmasına katılmayan öğrenciler mazeret bildirmedikçe (sağlık raporu) laboratuvar ödevi teslim edemeyecekler ve çalışmanın yapıldığı uygulamadan geçer not verilmeyecektir.
  • Laboratuvar çalışmasını yürüten öğretim elemanları ve öğrenciler iş sağlığı ve güvenliği kurallarına azami ölçüde dikkat edeceklerdir.
  • Öğrenciler teams üzerinden ve Makine Mühendisliği sayfası  üzerinden yapılan duyurulardan sorumludur.
  • Deneylerin yapılacağı Makine Müh. Laboratuvarlarının yerini gösteren kampüs haritasına linkten ulaşabilirsiniz => Kampüs Haritası
  • Laboratuvar Ders Planı aşağıda verilmiştir;

Laboratuvar ders planı

klu makine

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.